9 Mart 2012 Cuma

Kahveler hazır!

Selam herkese!
Umarım pazar gününün sakinliği herkese iyi gelmiştir ki şahsen bana çok iyi geldi.
En son İf 'den bahsetmişim :) Cepa'ya film festivali haftasında gidebildim fakat hava şartları sağolsun seansları kaçırmama sebep oldu.Ben de evimde izledim tüm merak ettiklerimi ve Senden Bana Kalan gerçekten iyi bir film-gazetedeki yorumlara katılamayacağım üzgünüm :p -hakkını vermek gerek.Neticede George Clooney var!
50/50'yi zaten sevmiştim güzel bir filmdi.

--
--
Geçen haftanın güzelliklerinden!
Kıskanmak'la ilgili çok güzel şeyler duymuştum,D&R da bütün filmler bir kampanya dahilinde 4.99-9.99.Kaçırır mıyımm tabii ki hayır!

Gelelim film nasıldı.Ben zaten Zeki Demirkubuz tarzını beğenen biriyim ve film beklediğim gibiydi.Berrak Tüzünataç'tan çok Hasibe Eren'in oyunculuğuna bayıldım.Filmdeki geçişleri N.Bilge Ceylan tarzına çok benzettim bilmiyorum belki de alakasızdır ama o tema odaklı olunca bende her şey Nuri Bilge'ye dönüşüyor. :)
--
--
''Ye,Dua Et,Sev'' dün bitti,bugün de filmini izledim.Filmde bölümleri sadeleştirmek için olaydan olaya birden geçmişler ya ona birazcık uyuz oldum ama genelde güzeldi.Aşram fikri artık benimde hayallerimde var!
--
--
Bugünlerde konuşurken kelime bulmakta zorlanıyorum,bildiğin acı çekiyorum aklım mı fazla karışık yoksa olduğumdan çok çok daha mı sakinim bilmiyorum ama ben gibi geveze bir kızın kısa cümlelerle yetinmesi akıl almaz bir şey,ee dur bakalım,nolacak..

-
Pazar şarkısıyla veda ediyorum.
Holala.

5 yorum:

Deniz Acısu dedi ki...

Zeki Demirkubuz birdir diğer yönetmenler onun kulu ve elçisidir. Her filmi muhteşem olur mu bir insanın ya, kıskanmak favorim zaten:D

! incebellibardak dedi ki...

ye dua et sev'i bu ara bir kaç blogda daha gördüm, herkes bunu okuyor-izliyor bu ara sanırım :) ben de kitabı filminden daha çok sevmiştim. blogunuz çok şeker, takipteyim.

AydınKoza dedi ki...

Deniz Acısu;Katılıyorum,tarzıyla kendini ispatlamış sayılı yönetmenlerden biridir kendisi :)

İncebellibardak;Bende rastladım bir kaç gün önce,aslında bloga fazla uğrayamıyorum bu aralar,geçenlerde birden karşıma çıkınca epey şaşırmıştım.Bu arada blogu beğenmenize sevindim,teşekkürlerr :)

What's Next dedi ki...

bu şarkıyı o kadar çok seviyorum ki yazmadan geçemedim.. hatta takibe de almış bulunuyorum :)

AydınKoza dedi ki...

Teşekkür ederiiim,beğenmene sevindim çok! :)

Bunlarda ilginizi çekebilir

Related Posts with Thumbnails