12 Nisan 2010 Pazartesi

Uyu,Uyku,Uykusuz**


Korkunç geceler geçiriyorum okur.Uykunun ne olduğunu unuttum da denebilir.Sınavlardan başımı kaldıramıyorum.Şu hafta bir bitsin kendimi dışarılara atıcam deli gibi.Ama afakanlar bastı.Önümdeki 2 3 sınav bana 12 sınavmış gibi geliyor.

Çıldırmamak elde değil.Bide ayarladığım saatlere kalkamamam mı dersin ,gözlerimin patates gibi gözükmesi mi bir iğrencim bir iğrencim anlatamam.Fiziksel durumu geçtim ruhsal durumdan da bakılacak gibi değil.Tatil matil bir hayli uzak gözüküyor.

Bide böyle havaların sapıtması,kendi kafasına göre takılması ayrı bir sinir bozucu durum.Bir gün günlük güneşlik açılıp saçılıyoruz diğer günler kıçımız donuyor,kışlıklara tekrar dönüyoruz.Nasıl bir mevsim yaşıyosak gerçekten de her gün ayrı bir sürpriz.

Sevgili okur bu posttan bişi bekleme çünkü devam edecek olursam hep aynı havaya bürünecek.Böyle sürekli hayattan bezmiş bir hal takınıp,vay bilmem ne şöyle olmuş Allah onun cezasını versin kıvamında anlatmaya devam edeceğim.En iyisi ben gideyim.Sana hayrım yok zaten.O zaman hadi kendine iyi bak.Mutlu ol.Öptüm by.Lalala..

2 yorum:

NiLaY dedi ki...

sınavlarda kolaylıklar diliyorum.. birden kendi öğrencilik dönemim aklıma geldi ıyyy :) sıonavlar bir başlar dönem sonuna kadar bitmezdi :) sevgiler..

AydınKoza dedi ki...

Evet ve o sınavlar gözde büyür büyür aşılamaz :):)
Bu arada teşekkür ederim çok düşüncelisin Nilay umarım güzel geçer de sonunda rahatlarım. :)

Bunlarda ilginizi çekebilir

Related Posts with Thumbnails